presentacio
el grup
productes i serveis
qualitat
contacte
Armangue logo

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

L’any 2011 aquesta empresa compleix 25 anys d’existència. Avui dia, no resulta gens fàcil aconseguir perdurar en el temps i mantenir el mateix esperit dels inicis, ple d’il·lusió i de força.

Gràcies a aquest esperit, continuem estant en el mercat i ens hi mantindrem molts anys més, perquè així ho volen els nostres clients, els nostres col·laboradors i els nostres amics, ja que el temps transcorregut fa que es creïn verdaders vincles d’amistat entre l’empresa i els seus clients i col·laboradors.

No negaré, que el fet que el moment d’escriure aquestes línies de benvinguda a la nostre nova pàgina Web coincideixi amb el 25è aniversari de l’empresa, m’omple d’orgull.

No és de cap manera un orgull pretensiós, ans el contrari, és un orgull totalment col·lectiu, que inclou a tota la gent amb la que hem treballat junts al llarg d’aquest temps.

Ens hem esforçat tots, i aquest esforç ha valgut la pena, ja que hem arribat a una fita; però aquesta fita, només és el començament d’una altre.

Entregaré la torxa, i el qui la recull, recull amb ella tota la responsabilitat de continuar donant servei, fent país, treballant i complint amb totes les obligacions, com empresa i com a persona.

El nostre futur com empresa de ferralla està assegurat, entre d’altres coses per l’experiència acumulada, però també perquè durant tot aquest temps, hem encomanat la il·lusió a la nova generació que ve amb empenta i que estima aquesta feina. Una feina, que en els seus inicis havia estat molt dura per els operaris i ara, entre tots, hem aconseguit convertir-la en feina que requereix molta més formació i molta menys força física .

Joan Armangué i Puigdemont

missio i valors
grup armangue
L'empresa de ferralla que li garanteix la qualitat
FERRALLATS ARMANGUÉ S.A. C/Espinau, s/n, 17460 CELRÀ Tel. 972 49 27 13 Fax: 972 49 29 63
ferrallats@armangue.net comercial@armangue.net
logo MY
canto
Català  |  Español  |  Français