presentacio
el grup
productes i serveis
qualitat
contacte
Català  |  Español  |  Français
Armangue logo

Ferrallats Armangué, S.A.
C/Espinau, s/n
17460 Celrà (Girona)
Telf. 972 49 27 13
ferrallats@armangue.net
comercial@armangue.net


les Empreses

El conjunt d’empreses que formem el GRUP ARMANGUÉ estem situades estratègicament en el territori català a fi de donar un servei ràpid a qualsevol punt del nostre país i al sud de França.
El GRUP ARMANGUÉ som un punt de referència com a empresa dedicada a l'elaboració i venda a magatzems de construcció, magatzems de ferro i de distribuïdors d'armadures d'acer per formigó estructural -ferralla- gràcies al nostre esperit d'innovació i millora contínua, i a l'experiència acumulada que atresorem des de l'any 1986.
En contínua expansió i amb una constant inquietud per continuar creixent, a GRUP ARMANGUÉ comptem amb personal en permanent formació vers la qualitat, la seguretat i la millora dels processos.
També disposem dels equipaments més sofisticats per tal d'assolir i consolidar cotes d'eficiència i de qualitat en el nostre procés productiu per sobre de la mitjana del sector.
La tecnologia utilitzada amb maquinaria d’última generació,ens permet un considerable estalvi de ma d’obra, amb la conseqüent millora de costos pels nostres clients.
Aquesta filosofia ens situa en un lloc altament destacat del mercat.